Unibet Kladionica

Unibet je Skandinavska kladionica koja posluje od 1997. godine, a ima preko 15 000 000 igrača iz cijelog svijeta. Ponuda kladionice je fokusirana na europske sportove, a posebno dobro su pokriveni sve lige i sportovi popularni u Skandinavskim zemljama. Koeficijenti na sve sportove su vrlo dobri, a razrade oklada su nevjerovatne. Kao lider u svijetu za egzotične oklade, na Unibet se možete kladiti na gotovo sve što vam padne na pamet.

Unibet Kladionica

Prijenosi uživo koje ste u mogućnosti gledati na računalu, mobitelu ili tabletu pokrivaju neke od najboljih nogometnih liga (Serie A, Eredivisie, Primeru, Ligue 1, Portugalsku i Belgijsku ligu), te tenis, košarku (Euroliga) uz rukomet i odbojku.

Kod klađenja uživo postoji CASH IN opcija, mogućnost da si osigurate makar neki dobitak ili eventualno koliko toliko smanjite gubitak na oklade uživo.

Kladionica ima dostupne mobilne aplikacije za iOS, Android i Windows, Klađenje, Centar za statistiku, i TV sport vodič.

Otvori račun sada

Unibet besplatna oklada

Da bi uzeli bonus, potrebno je registirati se, izvršiti uplatu i uplatiti prvu okladu. Ukoliko okladu promašite, kladionica će vam pokloniti besplatnu okladu u iznosu 100% od vaše prve oklade do maksimalno 25€. Baš zato treba iskoristiti ovu priliku i odigrati, a registracija je naravno potpuno besplatna te vam treba svega nekoliko minuta za nju.

Uplatiti na kladionicu možete isto kao i kod svake internet kladionice kreditnim karticama, Netellerom, Skrillom ili Paysafe Cardom.

Klikni ovdje i učlani se na kladionicu