Betfair Kladionica

Betfair kladionica posluje od 1999. godine, a jedna je od najpoznatijih svijetskih kladionica. Poznati su postali po burzi klađenja *, jer osim redovne ponude kladionice imate priliku igrati na čak 20% -25%  veće kvote uz P2P (Person-to-Person) *. Koeficijente na događaje tada postavljaju drugi korisnici, a ne sam kladionica te su oni daleko veći nego li u internet i zemaljaskim kladionicama. Ukoliko želite i Vi možete ponuditi svoje oklade, te sami postati kladionica na Betfair najpoznatijoj burzi klađenja.

betfair kladionica

Betfair klađenje uživo je odlično odrađeno, te Vam pruža priliku na klađenje do zadnje sekunde na gotovo sve moguće događaje u ponudi. Također, odlično je da oklade uživo možete kombinirati.

BetFair ima bazu od preko 4 miljuna igrača iz cijelog svijeta. Kao partneru nekoliko vodećih europskih nogometnih klubova od kojih izdvajamo Barcelonu, Arsenal i Juventus znamo o kakvoj kladionici je riječ.

Otvori račun sada

Kladionica Betfair ima dostupnu i CASHOUT opciju, za sve uplaćene događaje. Što znači da svoje eventualne gubitke svesti na minimum ili si osigurati makar neki minimalni dobitak. Iako je kladionica bazirana većinom za single događaje, za većinu možete odigrati i više događaja. Postoji mobilno klađenje i dostupno je za Android, iPhone, iPad i Blackberry uređaje.

BetFair kladionica depozit odnosno uplata novca moguća je putem bankovnog transfera, Skrilla, Netellera, Paysafe Carda kao i kreditnih te debitnih kartica (Visa, MasterCard).

Betfair bonus do čak 40€

Iskoristi priliku i odigraj besplatnu okladu za 20€, a ukoliko ne ostvariš dobitak igraš dalje sa svojim ulogom. Sve što trebaš je uplatiti minimalno 20€ na kladionicu, odabrati tipove i odigrati svoj prvi listić. Drugih 20€ od besplatne oklade možete dobiti, pod uvjetom da je vaš minimalni ulog u prvih 30 dana od registracije iznosiomakar 60€, a kladili ste se na događaje sa koeficijentima većim od 1.50.

  • burza klađenja od svih dobitaka uzima maržu od 5%, a ukoliko si redovni korisnik, možeš to spustiti čak do 2%.  Ne uzima se 5% na zaradu, nego na ukupan dobitak (ako ti je ulog 100 €, a kvota 2.5,  u slučaju dobitka, plaćaš 5% provizije na 150 € profita).

Klikni ovdje i učlani se na kladionicu

Bet at Home
  • Ukupna ocjena
4.5

Zašto otvoriti račun?

Besplatna oklada, najveći mogući koeficijenti na burzi klađenja, pregled i razrade oklada ove odlične kladionice.