Bet365 Kladionica

Bet365 kladionica je trenutno najpopularnija kladionica na svijetu. Možemo reći da su igrači prepoznali kvalitetu, poštenje i dodatne pogodnosti koje ova kladionica nudi. Ovo je trenutno defitivno broj 1 kladionica u svijetu. Registracija je naravno besplatna, a na Bet365 se možete kladiti putem računala, mobitela i tableta.

Otvori račun sada

Osim bogate ponude za klađenje, tu je i iznimno velik broj razrada oklada na svaku utakmicu uz prilično visoke koeficijente kao i najbolja ponuda za klađenje uživo.

Treba istaknuti kako kladionica Bet365 u ponudi uživo ima preko 50 000 događaja godišnje. Da biste utakmice gledali, potrebno je imati minimalna  sredstva na računu. Sve tenis, nogometne i ostale događaje koje želite pogledati ili se kladiti na iste, sada možete na ovoj odličnoj kladionici.

bet365 kladionica

Bet365 Promocije

Ove promocije Vam olakšavaju svakodnevno klađenje i omogućuju da igrate za mnogo veće dobitke.

Opcija isplata (Cashout) aktivnog listića

Isplatite si listić dok je još imate aktivan rezultat i tako gubitke svedite na minimum. Odmah nakon uplate listića, imate mogućnost isplate nešto niže od visine uplate. Nakon što su vaši događaji započeli, ovisno o rezultatima imat ćete mogućnost isplatiti si odrđeni iznos. Primjer, ukoliko uplatite okladu na pobjedu domaće momčadi 10€ na koeficijent 2.8 a nakon 40 minuta vaša momčad vodi, moguće da će Vam kladionica ponuditi za isplatu 18€. Nakon toga možete odlučti, da li čekati kraj i uzeti sve ili uzeti ponuđeno. Ukoliko Vaša momčad u istoj minuti gubi, moguće je da će Vam kladionica za isplatu ponuditi 5€, pa ili ćete nešto imati za sljedeću okladu ili ćete se nadati u preokret. Sve je na Vama.

Klikni ovdje i učlani se na kladionicu

Promjeni oklade na aktivnom listiću (Edit Bet)

Ovo je opcija koja Vam omogućuje dodavanje novog tipa, promjenu postojećeg ili brisanje prije samog početka ali i u toku događaja. Editiranje je tako dostupno za sve oklade unutar vašeg listića za koje konačni ishod nije utvrđen. Ne posotoji ograničenje koliko puta možete koristiti ovu opciju.

Svaki pravi igrač već ima otvoren račun na ovoj kladionici, pa zašto ju onda ne isprobati već danas? Registracija je naravno potpuno besplatna, a ako još niste član svakako kliknite na link i učlanite se.

Kladiti se možete putem aplikacija za sve pamete telefone i tablete ili preko internet preglednika na računalu i mobitelu.

Bet365
  • Ukupna ocjena
5

Zašto otvoriti račun?

Zato što je to jedna od najboljih europskih kladionica, sa visokim koeficijentima, bonusima te velikim razradama oklada. Uz sve navedeno, nude Vam preko 50 000 prijenosa utakmica godišnje, koje su dostupne i za klađenje uživo.