Bet365 Kladionica

Bet365 kladionica je trenutno najpopularnija kladionica na svijetu. Možemo reći da su igrači prepoznali kvalitetu, poštenje i dodatne pogodnosti koje ova kladionica jer ovo je defitivno broj 1 kladionica u svijetu. Registracija je naravno besplatna, a na Bet365 se možete kladiti putem računala, mobitela i tableta.

Otvori račun sada

Osim bogate ponude za klađenje, tu je i iznimno velik broj razrada oklada na svaku utakmicu uz prilično visoke koeficijente kao i najbolja ponuda za klađenje uživo.

bet365 kladionica

Bet365 Promocije

Ove promocije Vam olakšavaju svakodnevno klađenje i omogućuju veće dobitke.

Opcija isplata (Cashout) aktivnog listića

Isplatite si listić dok je još imate aktivan rezultat i tako gubitke svedite na minimum. Odmah nakon uplate listića, imate mogućnost isplate nešto niže od visine uplate. Nakon što su vaši događaji započeli, ovisno o rezultatima imat ćete mogućnost isplatiti si odrđeni iznos. Primjer, ukoliko uplatite okladu na pobjedu domaće momčadi 10€ na koeficijent 2.8 a nakon 40 minuta vaša momčad vodi, moguće da će Vam kladionica ponuditi za isplatu 18€. Nakon toga možete odlučti, da li čekati kraj i uzeti sve ili uzeti ponuđeno. Ukoliko Vaša momčad u istoj minuti gubi, moguće je da će Vam kladionica za isplatu ponuditi 5€, pa ili ćete nešto imati za sljedeću okladu ili ćete se nadati u preokret. Sve je na Vama.

Klikni ovdje i učlani se na kladionicu

Promjeni oklade na aktivnom listiću (Edit Bet)

Ovo je opcija koja Vam omogućuje dodavanje novog tipa, promjenu postojećeg ili brisanje prije samog početka ali i u toku događaja. Editiranje je tako dostupno za sve oklade unutar vašeg listića za koje konačni ishod nije utvrđen. Ne posotoji ograničenje koliko puta možete koristiti ovu opciju.