Bet at Home Kladionica

Bet-at-Home u svijetu ima preko 5 miljuna korisnika a kao a kompanija posluje iz Austrije, Njemačke, Malte i Gibraltara. Sponzori su nekoliko nogometnih klubova od kojih izdvajamo Schalke 04, te mnogih teniskih a i rukometnih natjecanja. Brand je prepoznatljiv u sportskom svijetu od 2004. godine.

Bet-at-Home

Ponuda Bet at Home kladionice je fokusirana na nogometne i tenis događaje, jer tu ima najviše mogućnosti i razrada oklada. No, naravno kladiti se možete i na sve ostale sportove i događaje. Ponuda je vrlo raznovrsna pa ćete se tako moći kladiti na sve niže lige kao i manje popularne sportove. Klađenje uživo je jedna od prednosti ove kladionice, jer je na vrlo visokom nivou. U mogućnosti ste koristiti nekoliko vrsta prikaza događaja i to za praćenje više susreta istovremeno. Mobilno klađenje je moguće na svim iPhone (iOS), Windows, BlackBerry kao i na Android uređajima.

Otvori račun sada

Uplata na Bet at Home se može obaviti putem kreditnih i debtnih kartica, Skrilla, Netellera te PaySafecardom. Isplata novca nema dodatnih troškova, a može se obaviti putem bankovnog računa, Visa kartice, te Skrilla i Netellera.

Bet-at-Home Bonus

Na vašu prvu uplatu na kladionicu dobit ćete 50% bonusa do maksimalnog iznosa od 100€. Ukoliko uplatite 200€ dobit ćete 100€, pa raspolažete sa iznosom od 300€ za sklapanje oklada. Ukoliko uplatite 20€, na račun ćete dobiti 10€ i moći igrati sa 30€. Naša preporuka je da za prvi ulog naravno uplatite što više jer je onda i bonus za klađenje veći. Sve što je potrebno za bonus je unjeti kod FIRST. Da bi si bonus isplatili potrebno je uplaćeni iznos zajedno sa bonusom u roku od 90 dana najmanje četiri puta (4x) obrnuti (uložiti) u oklade sa minimalnom kvotom od 1,7.

Klikni ovdje i učlani se na kladionicu

Tokom godine, moguće je dobiti bonus još nekoliko puta kod početaka nove sezone ili novih natjecanja. Također Bet-at-Home svakog dana izvlači dobitnika za 50€. Naravno, da bi sudjelovali, morate biti registirani i prijaviti se na dan, kada ste kao dobitnik izvučeni.

BetFair
  • Ukupna ocjena
4

Zašto otvoriti račun?

Odlična kladionica sa bonusom od 100€ na prvu uplatu, Bonus se ponavlja kroz godinu, a prevedena je na hrvatski jezik.