1XBET Kladionica

1XBET je kladionica koja ostvaruje najveći rast zadnjih godina. Napokon se jedna Ruska kladionica uključila u internet klađenje, te uz vrlo dobru ponudu, velike razrade oklada, omogućuje i mnoge promocije za samu igru. Iako je kao zemaljska kladionica osnovana još 2007. godine, sa internet klađenjem krenuli su tek 2011. godine. Sajt kladionice je preveden na čak 40 jezika, a uz njih se nalaze Hrvatski i Srpski pa će vam klađenje biti još jednostavnije na ovoj odličnoj kladionici. Kladionica 1XBET svakog dana u ponud ima preko 1000 događaja, a među prvim u svijetu su dopustili i uplate preko BitCoina. Koeficijente na pojedine događaje možete naći i nekoliko mjeseci prije nego li ih druge kladionice uopće uvrste u ponudu.

1XBET Kladionica

U prijenosu uživo, možete pratiti do čak 4 događaja istovremeno, uz naravno klađenje uživo. Ovo je samo jedna od opcija koju mnoge poznatije kladionice još uvijek nemaju. Minimalna uplata na 1xBET je samo 1€, dok si isplate možete zatražiti već za 2€. Ovo je najniža granica za uplate i isplate na internet kladionicama.

Otvori račun sada

Sportovi koje možete naći u 1XBET ponudi su:

nogomet, košarka, rukomet, boks, tenis, MMA, pikado, biciklizam, utrke konja, hokej, motosport, ragbi, američki nogomet, bejzbol, snooker, stolni tenis, šah i razni zimski sportovi.

Uz ponudi su i e-sportovi te klađenja koja se ne odnose razne događaje u svijetu.

1XBET Bonus

Iskoristi priliku jer nakon registracije već za prvu uplatu možeš uzeti bonus od čak 100€. Dostupan je bonus od čak 100% na prvu uplatu do maksimuma od 100€. Ovo znači da koliko uplatiš, još toliko će sama 1xBET kladionica dodati na račun za klađenje. Ukoliko uplatiš 100€, igrat ćeš sa 200€. Zato je naravno bolje što više uplatiti, kako bi što više novca kladionice mogli koristiti za klađenje.

Klikni ovdje i učlani se na kladionicu

1XBET
  • Ukupna ocjena
5

Zašto otvoriti račun?

Jer je ovo nova odlična kladionica koja nudi 100€ bonusa na vašu uplatu. Odlični koeficijenti, velik izbor događaja uživo, hrvatski i srpski jezik uz poker i kasino igre.